Το όραμα μας

Οι αριθμοί 3 & 4, αυτές ήμασταν από παιδιά! Άλλωστε το καθένα από τα πέντε παιδιά της οικογένειας μας κουβαλούσε τον αποκλειστικά δικό του κωδικό αριθμό για να μας ξεχωρίζουν γνωστοί και φίλοι! Και οι δύο μας πιστεύουμε πως η ίδια η οικογένεια μας αποτέλεσε την κινητήρια δύναμη, την έμπνευση και παρείχε τα εφόδια σε ότι καταφέραμε μέχρι σήμερα.

Έτσι κι εμείς δημιουργήσαμε την «Πολιτεία Γνώσης»! Έναν ασφαλή και ξεχωριστό χώρο με λειτουργική υποδομή, που κάθε στιγμή προκαλεί τα παιδιά να τον κάνουν το δεύτερο τους σπίτι. Η «Πολιτεία Γνώσης» δημιουργήθηκε από αγάπη για τα παιδιά και κατανόηση στις ανάγκες τους. Είναι ένας ιδιαίτερος χώρος, που δίνει τη δυνατότητα στο παιδί να μελετήσει, να παίξει, να ξεκουραστεί. Όραμα μας, η Πολιτεία Γνώσης να μεταδώσει τις αξίες μιας σωστής οικογένειας οι οποίες θα βοηθήσουν το κάθε παιδί να δημιουργήσει ένα καλύτερο κόσμο, για το ίδιο και όλους τους άλλους!

Previous Next

Το Προσωπικό

Είμαι η Χριστιάνα. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Λευκωσία, μια πόλη που αγαπώ πολύ κι ας μην έχει θάλασσα… γιατί τι πιο ωραίο από το απέραντο μπλε της Μεσογείου. Μου αρέσουν οι δημιουργικές ιδέες, οι υπέροχοι άνθρωποι και η φύση. Μου αρέσει να ονειρεύομαι και να γίνομαι κι εγώ κάποτε παιδί.

Σπούδασα δασκάλα δημοτικής εκπαίδευσης στο Philips College, στο University of East London και τέλος στο Πανεπιστήμιο Κύπρου. Ακολούθως, αποφοίτησα από το Μεταπτυχιακό πρόγραμμα του Roehampton University του Λονδίνου στον κλάδο σπουδών Art, Craft and Design Education.

Η Πολιτεία Γνώσης δημιουργήθηκε από αγάπη για τα παιδιά και κατανόηση στις ανάγκες τους, αλλά και τις ανάγκες και τις υποχρεώσεις των γονέων. Επιθυμία μου είναι να στηρίξω τα παιδιά στην καθημερινή τους μελέτη και να μοιραστώ τις γνώσεις μου μέσα από ποιοτικό και δημιουργικό χρόνο.